Foto: Axel Wall/Michael Wall

Nya Slowman Band.

Jag kan nu stolt presentera den nya sättningen i Slowman Band. Bandet har repat ihop sig under hösten, utvecklat nya arrangemang på låtarna och givit mig spelglädjen tillbaka.

Michael Wall är en riktig musikant och behärskar ett flertal instrument. I bandet spelar han i första hand lap steel, slagverk, trummor och sjunger. Michael har spelat i många band genom åren och turnerat med bland annat Peter och Nanne Grönwall samt Ninos Dankha, Prince of Assyria.

Markus Gahnfelt är bandets andra multitalang som har spelat bas med band som Nashville Rebels och Shoutless, gitarr i Spine och Eager Beaver (bl a som förband till Simple Minds). Han har också jobbat som producent för ett antal samlingsskivor under sin tid på Fryshuset. I bandet sköter Markus ståbas, elbas och skön stämsång.

I mina absoluta favoritband sjunger alla, nu har Slowman Band blivit ett av dem. Både Michael och Markus är bra sångare. Nu ser vi fram mot många spännande gig tillsammans och vem vet, kanske hittar vi in i studion med lite nya låtar så småningom. 

Svante ”Slowman” TörngrenLäs fler nyheter  |  Tillbaka